ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Doi nemți care au fost condamnați pentru trafic de minori, acte sexuale cu copii și trafic de droguri sunt liberi.Deși au fost condamnați încă de anul trecut la peste 6 ani de închisoare fiecare, pedofilii nu au ajuns în spatele gratiilor, informează Antena3.

Au fost lăsați să plece în Germania pentru a-și vizita famiile și nu s-au mai întors. Ce doi abuzau sexual copii din centre de plasament din Capitală și minori care trăiau pe stradă și îi drogau. Din răspunsurile autorităților, rezultă că la ora aceasta cei doi nu se află în vreun centru de detenție din străinătate.

Cei doi se numesc Daniel Otto și Mathias Mundin. Vizitele lor în țara noastră au început în august 2014. Veneau aproape lunar în România. Cei doi luau avionul de la Dormund până în Craiova, pentru că zborurile erau mai ieftine.

Daniel Otto și partenerul lui de viață Matthias Mundin au venit în România după ce au văzut un reportaj difuzat de o televiziune germană despre "oamenii străzii" din București. Printre imaginile ce prezentau suferința și decăderea unor destine, ei au simțit o oportunitate.

Timp de doi ani de zile, străinii au racolat zeci de copii. Cei mai mulți din familii dezorganizate, gări ori centre de plasament.Aceștia închiriau apartamemnte în zona Pieței Romane și Colentina. Acolo îi duceau pe minorii care le cădeau în plasă.

Tot în lipsă s-a judecat și apelul pe care indivizii l-au făcut la decizia de condamnare din primă instană, iar în octombrie 2018, Curtea de Apel București le-a majorat pedepsele: Daniel Otto a primit 6 ani și 6 luni de închisoare, iar Matthias Mundin - 6 ani și 10 luni de închisoare.
 
În plus, instanța le-a interzis să se afle pe teritoriul României timp de 5 ani după executarea pedepsei. Fiecare dintre cei patru copii agresați ar trebui să primească din partea celor doi germani daune morale cuprinse între 3.000 și 5.000 de euro.