ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Practicile brutale cu privire la posesia copiilor de către stat ale autorităților din țările scandinave sunt binecunoscute. De-a lungul timpului, o mulțime de familii de români din statele nordice au rămas fără copii, în baza unor suspiciuni ale instituțiilor guvernamentale. Cele mai cunoscute: Cazurile Bodnariu și Smicală au avut un deznodământ fericit numai după ani și ani de lupte în instanță și de solidaritate românească pentru cazurile lor.
 
Un alt exemplu în acest caz este oferit de familia Rotundu. Ionuț și Sorana au rămas fără copil, pe motiv că ar fi maltratat bebelușul. Astfel, cei doi tineri au fost trimiși în spatele gratiilor, scrie RTV.

Astfel, bebelușul lor ar fi rămas timp de 6 luni fără părinții lui, în vreme ce românii noștri au fost condamnați la închisoare, petrecând acolo două luni. 

Conform unei pagini de Facebook, dedicată strict cazului de față, aceștia ar fi fost acum exonerați, pe bună dreptate, de orice fel de acuze care le-ar fi fost aduse în mod abuziv. Tot aici pot fi găsite mai multe detalii care au dus la acest incident nefericit și abuziv, produs de autoritățile daneze împotriva celor doi români. 

„Sorana și Ionuț au primit zilele acestea și scrisoarea oficială din partea statului danez conform faptului că sunt NEVINOVAȚI de toate acuzațiile care li s-au adus. Din nefericire, Mati a stat 6 luni fara părinți și ei doi au stat în închisoare 2 luni pe nedrept. Va mulțumim tuturor pentru rugaciuni și orice pas și gând bun în direcția familiei lor. Dumnezeu să vă binecuvinteze.”, au scris aceștia, prezentând și o pagină de ziar în acest sens: 
 
 
 
Un alt caz care se aliniază abuzului autorităților străine asupra românilor, este cel al Familiei Furdui, despre care puteți citi AICI: Coșmarul familiei Furdui se apropie de final, după ce de aproape doi ani părinții și cei 7 copii ai lor au fost despărțiți de autoritățile de protecție a copilului din Germania în mod abuziv