ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un triplu campion la atletism a murit după ce mașina sa a derapat de pe o bandă pe alta și s-a ciocnit cu un alt vehicul în Texas, scrie Daily Mail. 

Deon Lendore, în vârstă de 29 de ani, un sprinter medaliat cu bronz pentru Trinidad și Tobago, a murit luni, după ce mașina sa a derapat peste linia mediană, a lovit lateral un vehicul și apoi a intrat în coliziune cu un SUV.

Antrenorul echipei Texas A&M, Pat Henry, a declarat că Lendore se întorcea acasă de la antrenament, unde era antrenor secund voluntar la universitatea sa, când a avut loc accidentul.
 
Texas A&M's volunteer assistant coach Deon Lendore, 29, died in a car crash on Monday. The Olympic sprinter is pictured celebrating after running the anchor leg of the 1,600 relay during the NCAA indoor track and field championships in 2015

La o zi după accidentul sportivului, Ahmet Yilmaz Calik, un fotbalist din Turcia, în vârstă de 27 de ani, conducea pe autostradă când a pierdut controlul și s-a prăbușit, potrivit The Sun.

Se pare că mașina s-a răsturnat când a ieșit de pe șosea și a aterizat într-un șanț.

Serviciile de urgență s-au grăbit să ajungă la locul accidentului, dar Calik a fost declarat mort la fața locului de către paramedici, în circumstanțe sfâșietoare.

Calik era singura persoană aflată în mașină în momentul accidentului și urmează să fie înmormântat în cimitirul Elmadag după înmormântarea de marți, relatează FotoMac din Turcia.

Potrivit sursei citate, el se deplasa la Ankara în ziua sa liberă pentru a finaliza planurile de nuntă pentru luna februarie.
 
His former clubs and the Turkish sports minister sent messages of condolences