ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Simion Ilieș a trecut la cele veșnice duminică, 1 ianuarie 2023, la vârsta de 57 de ani și în al 30-lea an de preoție, anunță RTV. 
 
Încă o tragedie la început de 2023. Un preot a trecut la cele veșnice la doar 57 de ani


„După un an de luptă cu boala, părintele Simion Ilieș a trecut la cele veșnice duminică, 1 ianuarie 2023, la vârsta de 57 de ani și în al 30-lea an de preoție. Bunul Dumnezeu să-l primească în Patria Sa Cerească, unde toți sfinții și drepții se odihnesc!”, a transmis Episcopia Greco-Catolică de Maramureș, pe Facebook.

Acesta este al doilea preot care deschide șirul deceselor subite din anul 2023 în țara noastră. Din păcate, aceeași sursă îl amintește pe părintele Ioan Emanuel Benchea, în vârstă de numai 36 de ani, care a plecat la cele veșnice, lăsând în urmă doi copii mici. Acesta slujea la Biserica „Sf. Antonie cel Mare” din Sibiu.

„Soborul preoților care slujesc în Ceruri a întâmpinat azi încă un rugător. Prieten bun și drag, apropiat sufletului meu, se înveșmântează de acum în veșnicie, lăsând în urma amintiri frumoase. Printre lacrimi de durere și slove scrise cu nădejde, înalț o rugăciune plină de credință pentru părintele Benchea Emanuel. Dumnezeu să îl odihnească!”, a fost mesajul scris de către un fost coleg de al său, în mediul online.

Din informațiile care există până acum, acesta ar fi suferit de o formă de cancer galopant. 
 

 Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare și interior