ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un interpret de muzică populară, în vârstă de 47 din România a murit ieri după o luptă aprigă cu cancerul, potrivit spynews.

Ionel Lazăr a început să aibă brusc probleme de sănătate la jumătatea anului 2020.

El a fost diagnosticat cu un cancer agresiv de colon, tumoare malignă cancerigenă, și diagnostice secundare - tumori la nivelul rectului, vezicii urinare, plămâni și ficat.

Interpretul făcuse de curând și un apel umanitar, potrivit infoploiești: „Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunți, de la munca în gospodarie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an și jumătate. De un an și jumătate n-am mai putut sa dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn...”, spunea regretatul cântareț.

Vedeți și: Dr. Anca Nițulescu: Ne-așteaptă boli cronice, așa-zis incurabile, foarte stranii, din ce în ce mai stranii

„M-a adus mama mea de cântec popular, Mariana Birică, la un doctor foarte bun la Fundeni, la domnul doctor Cirimbei Ciprian. Cred că mă va pune pe picioare după cum văd, cred că sunt spre bine. Am făcut două ședințe de radioterapie, mai am patru până sâmbătă. M-am rugat la Dumnezeu, cânt și la biserică, am zis că, Doamne, viața mea e în mâinile Tale, să mă ajute și pe mine câte zile mai am să trăiesc. Ce or vrea Dumnezeu și doctorii.”

Din păcate, boala sa a evoluat rapid în ultimul an și nu s-a mai putut face nimic, artistul lăsând lumea muzicii populare în doliu. 

Citiți și: VACCINUL și CANCERUL. Dr. Joseph Mercola și Dr. Ryan Cole despre EFECTELE INJECTARII COVID și CANCERELE GALOPANTE: Pe măsură ce oamenii încep să se trezească, varianta oficială începe să se prabușească. Sinteza VIDEO