ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Personalul celui mai mare spital din Botoșani este în doliu. Într-o zi de mare sărbătoare, colegii unei asistente cunoscute din spital au primit o veste șocantă, scrie MonitorulBT.

Gabriela Elena Antoniu lucra ca asistentă la punctul de recoltări al Laboratorului Maternității. În vârstă de 55 de ani, aceasta era una dintre cele mai cunoscute și apreciate în meserie. Din câte se pare, femeia a acuzat că se simțea rău, în după-amiaza zilei de 15 august. A solicitat o ambulanță la domiciliu, fiind dirijat un echipaj SMURD cu medic. Din păcate, în momentul sosirii, cadrele medicale au găsit-o pe aceasta în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare chiar la domiciliul femeii. Din păcate, însă, inima acesteia nu a mai pornit, în ciuda tuturor eforturilor. A fost declarat decesul la fața locului.

Din spusele colegilor, femeia nu era cunoscută cu vreo afecțiune gravă. În urma ei au rămas soțul și o fiică.

Dumnezeu să o ierte!

„Ziua de mâine nu-i este asigurată nimănui, tânăr sau bătrân. Azi poate sî fie ultima zi când îi vezi pe cei pe care-i iubești”, a postat aceasta un citat celebru cu puțin timp înaintea tragediei.