ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Austin Ekeler, starul echipei de fotbal american LA Chargers, este în doliu după pierderea impresarului său, Cameron Weiss, care a murit în mod tragic la vârsta de 38 de ani, relatează Daily Mail.

Ekeler a accesat Instagram pentru a-i aduce un omagiu lui Weiss, la scurt timp după ce agenția sa, Dynamic Sports Group, a confirmat decesul acestuia prin propria declarație.

Ekeler, în vârstă de 28 de ani, a scris: "Un singur agent m-a contactat la ieșirea din facultate. De atunci ai fost ca un frate pentru mine. Vei trăi mereu în povestea mea. Odihnește-te în pace la unul adevărat'.
 
Austin Ekeler posted a tribute on Instagram after his agent Cameron Weiss (left) died age 38

Dynamic Sports Group a precizat într-o declarație: "Cu cea mai mare durere în suflet anunțăm decesul lui Cameron Weiss, prietenul nostru drag și partenerul nostru de afaceri.

Cameron a fost un individ remarcabil care a atins și a influențat viețile atâtor oameni.

'Dedicarea, pasiunea și angajamentul său de nezdruncinat față de familia, prietenii și clienții săi vor rămâne mereu în memoria noastră.

'Mergând mai departe la Dynamic Sports Group, moștenirea lui Cam va trăi mai departe, deoarece vom continua să servim familia noastră de clienți și el ar fi făcut-o.' 

Potrivit site-ului Dynamic Sports, Weiss a co-fondat compania în 2019 și și-a dedicat timpul liber unor cauze filantropice, cum ar fi ajutorarea cercetării în domeniul cancerului și salvarea animalelor.