ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veste tragică pentru fotbalul din Basarabia: antrenorul Oleg Bejenar s-a stins din viață la doar 51 de ani. Conform unor surse, motivul decesului a fost un atac de cord, scrie Moldfootball.

„De-a lungul carierei, Bejenar a fost antrenor principal sau asistent la cluburi precum Academia, Zimbru, Dacia, Dinamo-Auto, Noah din Armenia și Akzhayik din Kazahstan, unde a activat pînă la sfîrșitul anului trecut.

Portalul Moldfootball.com și întreaga comunitate fotbalistică exprimă sincere condoleanțe familiei și apropiaților.”, a a transmis portalul citat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Pe acest subiect, vă invităm să citiți și despre fenomenul de trezire din fotbalul românesc, care începe cu președintele Universității Craiova, sportiv care recunoaște efectele devastatoare ale vaccinului asupra organismului: Bombă în fotbal! Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, mărturisește că VACCINUL COVID i-a distrus sistemul imunitar: Am fost obligat să mă vaccinez. N-am avut atâtea răceli și boli cât am avut în ultimii ani. ÎNCEPE TREZIREA
 
TWITTER INTERNAȚIONAL DESPRE MOARTEA LUI OLEG BEJENAR.