ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oana Dulea, fost profesor de Limba și Literatura Română și director adjunct al Liceului de Arte Margareta Sterian, s-a stins din viață, la doar 44 de ani, după o luptă cu o boală gravă, anunță Expresul Buzoian.

"Ce m-am supărat acum…Cât de mult a însemnat pentru mine doamna Dulea…Daca nu era ea nu mai făceam teatru, nu mă adaptam cand m-am întors la școală…”, este mesajul transmis de una dintre fostele eleve ale Oanei Dulea, când s-a aflat vestea că unul dintre cei mai iubiți profesori ai Liceului de Arte Margareta Sterian a plecat să scrie versuri în ceruri, iar mesaje ca acestea cu siguranță vor mai fi pentru că doamna Dulea a știut să găsească mereu calea către inima și mintea copilului din bancă.

În momentul în care femeia a fost diagnosticată cu o boală gravă, aceasta s-a retras din învățământ și a dus boala alături de familia care i-a fost alături în fiecare secundă.

„Începem ziua de astăzi cu o veste trista. Cu profunda tristețe anunțăm  trecerea în neființă a colegei noastre Oana Dulea, mama și soție devotata, profesor și director dedicat, un om sensibil și onest, a decis sa plece sa scrie versuri alături de îngeri. Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească în pace!”, este mesajul transmis colegilor de Veronica Tudose, directorul Liceului de Arte Margareta Sterian.
 
Dumnezeu să o odihnească în pace!