ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Baschetbalistul Stevan Jelovac s-a stins din viață la vârsta de 32 de ani, a anunțat AEK Atena, clubul la care activa sportivul, potrivit Basketnews.

Jelovac s-a simțit rău în timpul antrenamentului lui AEK din 14 noiembrie și a fost transferat la spital.

Atacantul sârb, în vârstă de 32 de ani, a avut stări de rău puternice și tendințe de leșin în timpul antrenamentului, unde a suferit un atac cerebral din care nu și-a mai revenit.

Jelovac, așa cum au subliniat medicii încă din primul moment, se afla în stare critică din cauza unei hemoragii cerebrale, dar nu a reușit să se trezească din comă. Medicii așteptau ca el să reacționeze, ba chiar au încercat să-l resusciteze de două ori, fără succes.

Starea sa a rămas critică în următoarele zile, până când familia sa a decis ca acesta să fie transferat în Serbia, țara sa natală.

Acolo, a fost declarat în moarte cerebrală, iar familia sa a decis să oprească suportul vital care l-a ținut în viață timp de aproape trei săptămâni.