ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre jurnaliștii brașoveni cu vechi stagii în branșă, Valentin Blajovan, a trecut, luni dimineață, la cele veșnice. Acesta a avut doar 55 de ani și a lăsat în urmă o soție minunată și două fete pe care le iubea nespus. 

Conform informațiilor publicate de bizbrașov, Valentin Blajovan a debutat în presă la Radio Analog FM Lugoj și a fost realizator de emisiuni, redactor și regizor de emisie la Radio România Antena Brașovului. A mai lucrat pentru Radio România Tg. Mureș. Tot realizator și producător de emisiuni a fost la Radio Nova FM Brașov.
 
Colegii săi, de la Radio România, au lăsat un mesaj pentru acesta:
 
„Valentin Blajovan, colegul nostru, jurnalist la Radio România Brașov FM, și ani de zile colaborator al Radio Tg.Mureș, s-a stins din viață, azi, părăsindu-ne mult prea devreme, la doar 55 de ani. Vali dispunea de un condei bine exersat, avea un spirit critic dezvoltat, însă în limitele bunului simț și ale deontologiei jurnalistice. Cu vocea lui inconfundabil de clară și rezonantă, Vali Blajovan a reușit să se facă remarcat la radio prin numeroase transmisiuni, corespondențe și materiale radiofonice care acopereau tot spectrul de evenimente din arealul brașovean, cu predilecție din zona culturală și de divertisment, dar și prin emisiunile realizate...Drum lin spre stele, Vali!
 
Potrivit mesajului transmis de acesta pe prin poza de profil, era de asemenea, un susținător al vaccinului.