ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Josephine Melville, vedeta din telenovela britanică EastEnders, care a jucat-o pe Tessa Parker, în anii '80, a murit subit, în culisele unui teatru din Nottingham, unde interpretase o piesă, relatează Daily Mail.

Un echipaj medical și un spectator cu pregătire medicală au fost prezenți în sala teatrului, însă nu au reușit s-o aducă la viață pe actriță.

Personalul teatrului a rămas în stare de șoc în urma morții subite. 

Melville jucase rolul mătușii Maggie în producția de teatru „ Nine night”.
 
EastEnders actress Josephine Melville died backstage after performing in Nine Night at Nottingham Playhouse on Thursday evening

Actrița, născută în Essex a devenit cunoscută pentru că a jucat-o pe Tessa Parker în EastEnders în anii 1980.
 
The Essex-born actress became known for playing Tessa Parker in EastEnders during the 1980s

De asemenea, a apărut în The Bill și Casualty și într-o serie de roluri de teatru.

La începutul acestui an a apărut în videoclipul single-ului Brave al Ellei Henderson.

Teatrul din Nottingham a declarat: "Suntem profund întristați să anunțăm că aseară actrița Josephine Melville a decedat în culisele Nottingham Playhouse, după reprezentația piesei în care juca. 

'Familia lui Josephine a fost informată, iar gândurile noastre și profundele noastre condoleanțe sunt alături de ei'.

Având în vedere decesul, compania de teatru a decis să anuleze toate reprezentațiile piesei Nine Night la Nottingham Playhouse.