ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„A încetat din viață colegul nostru Dan Georgescu, la doar 57 de ani”, anunță Radio România Actualități.
 
„De-a lungul unei cariere de excepție la postul public de radio, care a început în urmă cu mai mult de trei decenii, a parcurs toate treptele profesionale care l-au definit ca jurnalist: a fost operator, redactor la agenția de presă a postului, după care a trecut la Radio România Actualități, unde timp de peste două decenii a făcut și prezentat știri, a realizat reportaje, a coordonat ture de "Radiojurnal", dar, poate mai presus de toate, ne-a fost nouă, celor de la "Radiojurnal", un mare prieten. Un om corect, generos cu cei aflați la început de carieră, pe care i-a îndrumat cu tact și i-a învățat meseria de om de radio.

Absolvent al Facultății de Mecanică, Dan Georgescu a fost pasionat și de știință, la curent cu descoperiri din zone uneori puțin accesibile, dar în aceeași măsură a apreciat tot ceea ce ține de frumos.”, a transmis Radio România Actualități.
 
"Vestea tristă a acestei zile de duminică" - a scris și jurnalista Radio Maria Țoghină: "A încetat din viață colegul nostru de la Camera Știrilor, jurnalistul Dan Georgescu, la doar 57 de ani!

… Doamne, cât de nedrept! Dumnezeu să îl odihnească! Familiei și apropiaților, sincere condoleanțe!

Dan era parte din echipa de la Camera Știrilor care prezenta jurnalele de noapte… ne întâlneam deseori la miezul nopții, el prefața emisiunea Serviciul de noapte… o să îmi fie dor de vocea lui, de calmul și încrederea pe care ni le transmitea atunci când ne pregateam să preluăm microfonul de la el! Drum lin, dragă Dan!"
 
Radio România nu informează și asupra cauzei morții propriului junalist.