ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a stins din viață jurnalistul sportiv buzoian Mihai Baltag, redactor la cotidianul OPINIA. Mihai avea 45 de ani și suferea de o boală incurabilă, transmite Reporter Buzoian.

„Ziua de vineri, 11 noiembrie, a început cu o veste îngrozitoare pentru Redacția OPINIA. Colegul nostru Mihai BALTAG, redactor sportiv, a pierdut lupta cu o boală care l-a măcinat încetul cu încetul. A plecat dintre noi în această dimineață. Dumnezeu să îi așeze sufletul în lumea celor drepți!”, a anunțat ziarul OPINIA.

Mihai Baltag și-a început cariera ca reporter și redactor sportiv în anul 1996, la Șansa Buzoiană, devenind, în timp, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din județ, conform sursei citate.
 
ACTUALIZARE. Nota Red.: Comunitatea observatorilor online a cazurilor de „morți subite” a scos în evidență două postări ale acestuia de pe Facebook: