ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Gabriel Cosma a fost găsit mort, în cursul zilei de marți, pe strada Lotus din Turda. Gabriel Cosma era preotul paroh din Podeni, județul Cluj, anunță RTV.  Tânărul preot făcea parte din Corala Preoților Turdeni.

Acesta locuia, conform surselor citate, în proximitatea parcării unde s-a petrecut tragicul incident.

”Parohia Ortodoxă Podeni îndoliată anunță decesul Părintelui Paroh GABRIEL COSMA! Nu pot să cred, și totuși, se poate! Dumnezeu – Creatorul a tot și a toate îl ia la Sine pe cel drag, ‘peste noapte’! Să-i dăruiască pacea și fericirile toate!”, a transmis Parohia Ortodoxă Podeni, pe Facebook.
 
La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență.
 
În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.”, anunță ISU Cluj.
 
„Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale.”, a transmis IPJ Cluj.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews