ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu in DNA. Procuroarea Diana Corina Stancele-Oana a incetat din viata. Anuntul a fost facut luni, 13 noiembrie 2023, de DNA, prin intermediul unui comunicat de presa, anunță Luju.

"Conducerea si personalul din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie isi exprima profundul regret pentru incetarea din viata a doamnei procuror Oană - Stăncele Diana Corina, o buna colega si un profesionist desavarsit.
 
In acest moment de mare cumpana, transmitem pe aceasta cale sincere condoleante familiei.

Dumnezeu sa o odihneasca!”

Conform unor surse citate de presa centrală, procurorul Oană-Stânceală suferea de cancer.

Cu o carieră impresionantă în lumea justiției, procurorul Oană-Stăncele a condus dosare importante și a adus contribuții semnificative în investigarea și combaterea corupției în domeniul achizițiilor publice.
 
Procuroarea lasă în urma sa a rămas o fetiță minoră, iar această tragedie lasă în urmă o suferință profundă în rândul colegilor, prietenilor și familiei sale, relatează Redacția.ro.