ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cătălin Agafiței, fost fotbalist la Farul Constanța, s-a stins din viață joi, după ce a pierdut lupta cu o boală incurabilă, potrivit SportBull.

Fostul fotbalist ar fi împlinit 47 de ani la data de 25 decembrie.

„Farul Constanta și Academia Hagi sunt alături, în aceste momente dificile, de familia fostului fotbalist și fost junior Farului, Cătălin Agafiței. Fost profesor titular al Școlii nr.24 și director al Școlii nr.3 din Constanța, Cătălin Agafiței s-a implicat activ inclusiv în educația școlară a zeci de copii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să te odihnească în pace, Aga!”,  este mesajul postat pe pagina de Facebook a constănțenilor.

Agafiței la Midia Năvodari, Callatis Mangalia, Portul Constanța, Oil Terminal sau CSO Ovidiu. Apoi a antrenat la CFR Constanța sau Victoria Mihai Viteazu.

„Stimați colegi, de astăzi fotbalul Constanțean este in doliu, niciun cuvânt nu este suficient pentru a exprima regretul la aflarea veștii că unul dintre colegii noștri nu mai este printre noi. Cătălin Agafiței a fost un om bun, un coleg și un profesionist, un adevărat exemplu de corectitudine și demnitate. Cu nemărginită tristețe va fi prezent în gândurile noastre. Dumnezeu să-l odihnească prieten drag”, a scris pe Facebook unul dintre prietenii lui Agafiței.