ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu la Filarmonica de Stat Sibiu - A murit violonistul Ștefan Huroș, unul dintre instrumentiștii de vază ai României. Ștefan Huroș s-a stins la doar doi ani după ce și-a pierdut partenera de viață și de scenă, pe 2 ianuarie 2023. Artistul era cunoscut printre sibieni, fiind membru al orchestrei sibiene de mai bine de 50 de ani, scrie RTV. 

„Filarmonica de Stat Sibiu a primit cu multă tristețe vestea trecerii în neființă a domnului Ștefan Huroș, a cărui îndelungată carieră s-a împletit mai bine de patru decenii cu existența instituției noastre. Regretatul nostru coleg va fi condus pe ultimul drum, miercuri, 11 ianuarie 2023. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!” au transmis reprezentanții Filarmonici de Stat Sibiu.

Acesta a fost căsătorit cu percuționista Elsa Huroș și formau un cuplu artistic impresionant, alături de fiul lor Carol Huroș, care era și el violoncelist, nora Cătălina Huroș (pianistă) și nepotul Aaron Huroș (violonist).