ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Hristo Jivkov a murit de cancer la vârsta de 48 de ani, în Los Angeles. El a fost cunoscut pentru faptul activitatea sa de actor și producător. A devenit faimos în filme precum "The Profession of Arms", pentru care a câștigat mai multe premii și mai ales pelicula "The Passion of the Christ" (Patimile lui Hristos), în care a jucat rolul Apostolului Ioan, transmite Mirror, citat de Observator.

Dispariția lui este veste proastă pentru cei care au apreciat filmul, mai ales de-a lungul anilor s-a discutat despre posibilitatea ca Jivkov să participe în continuarea intitulată "Patimile lui Hristos: Învierea", dar acest lucru nu a fost niciodată confirmat.

În ciuda rolului său în pelicula în care a jucat și Maia Morgenstern, Hristo Jikov a avut o carieră bogată. Astfel, la scurt timp după ce a absolvit Academia Bulgară de Film și Teatru, unde s-a specializat în regie de film, el a fost distribuit în rolul principal, Giovanni de Medici, în lungmetrajul lui Ermanno Olmi din 2001, The Profession of Arms, care a câștigat în 2002 premiile David di Donatello cu nouă trofee, inclusiv cel mai bun film.