ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu la ISU Sălaj! Colonelul Florin Pop, șeful misiunii pompierilor români în Grecia la stingerea incendiilor puternice de vegetație, a murit la doar 48 de ani.
 
Cumplita veste a fost anunțată de IGSU:
 
„Un alt coleg, extrem de iubit și de apreciat, a plecat, mult prea devreme dintre noi, să slujească în armata îngerilor.

Cu sufletul întristat, aducem un pios omagiuCol. Pop Florin, șeful Centrului Operațional din IGSU .

Era un om extrem de îndrăgit, cald și generos, dedicat meseriei pe care a slujit-o mai bine de două decenii.
Perseverența și determinarea au fost definitorii în activitatea sa, calități dovedite până la final, când a pierdut dificila luptă cu o boală nemiloasă.

A fost un vizionar, un om cu excelent potențial și un exemplu de profesionalism pentru toți cei care l-au cunoscut și au avut privilegiul să lucreze în aceeași echipă.

A condus și coordonat, în decursul carierei sale, nenumărate misiuni complexe, atât în țară, cât și peste hotare.

A participat, în calitate de team lider, la prima misiune a modulului salvatorilor români, în afara granițelor țării, în sprijinul autorităților și comunităților din Grecia, zonă grav afectată de incendiile de pădure.

Să nu vă lasați! Viețile celor pe care îi salvăm derpind de felul în care noi ne facem treaba, spunea adeseori.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Florin, și să aline suferința celor dragi ție, rămași printre noi!
Drum lin către stele.. vei rămâne veșnic în sufletele noastre!”, a transmis IGSU.