ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doliu uriaș în Argeș, după decesul unui cunoscut și apreciat preot. Slujitorul Domnului s-a stins fulgerător la vârsta de 51 de ani, anunță Gândul, potrivit unei postări locale.

„A trecut la Domnul unul dintre cei mai iubiți preoți din localitate. Unul dintre cei mai iubiți preoți din comuna Ungheni, Laurențiu Petre Ioniță, paroh la biserica din satul Găujani, cu hramul „Sfinții Voevozi”, a trecut la Domnul din cauza unor probleme grave de sănătate.

Părintele Ioniță s-a ridicat la ceruri, lăsând un mare gol printre enoriașii din comuna Ungheni, care-i ascultau vorbele cu har și povețele pline de înțelepciune. Părintele era cunoscut iubitorilor de credință autentică și de înaltă spiritualitate prin cuvintele sale de o vibrație duhovnicească profundă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în anunțul publicat de Opinia Sudului. 
 
„Astăzi este o zi grea pentru familia preotului Petre Laurențiu Ioniță, pentru enoriașii Parohiei Găujani din Județul Argeș, pentru noi toți cei care l-am cunoscut și prețuit! A plecat la Cer la numai 51 de ani, răpus de o necruțătoare boală, pe care a purtat-o până în ultima clipă în discreție, smerit, cu resemnare.

Îl vom purta mereu în rugăciunile noastre!

Dumnezeu să-l odihnească in pace!

Slujba de înmormântare va începe sâmbătă 25 martie, de ziua Bunei Vestiri, la orele 13, în biserica Parohiei Găujani.”, a scris un coleg al său.