ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Erick Rodriguez, 49 de ani, secundul lui Claudio Vivas la naționala Costa Ricăi, a început să se simtă rău în cursul zborului spre Croația și a fost internat la Amsterdam, unde a decedat marți, în timp ce ”Los Ticos” disputau un amical cu reprezentativa Emiratelor Arabe Unite, transmite Realitatea Sportivă.

„Am aflat în prima repriză că mi-a murit secundul. Am încercat să fiu cât mai profesionist în a doua parte, pentru că trebuia să terminăm jocul. Erick Rodriguez mi-a fost un foarte bun prieten. Acestea sunt lucruri cu care cineva trebuie să se confrunte în viață, dar a fost ceva foarte trist și nefericit. Totul s-a întâmplat în mai puțin de 72 de ore” a dezvăluit selecționerul Claudio Vivas.

Erick Rodriguez, 49 de ani, a început să se simtă rău în timpul zborului de la Newcastle, unde „Los Ticos” întâlniseră Arabia Saudită (3-1), la Zagreb. Astfel că, în timpul escalei făcute la Amsterdam, s-a decis transportarea lui la o clinică locală, pentru o evaluare medicală amănunțită. Cu el a rămas și un reprezentant al Federației.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews