ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentatoarea de televiziune și actrița Annabel Giles a murit după ce a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier, a anunțat familia sa îndurerată într-un comunicat., potrivit Daily Mail.

Annabel, care a jucat anterior într-o serie a emisiunii "I'm A Celebrity Get Me Out Of Here" de la ITV, s-a stins din viață în liniște ieri la Martlets Hospice din Hove, la vârsta de 64 de ani.

Copiii ei, Molly și Tedd, i-au adus un omagiu mamei lor "unice", care fusese diagnosticată cu un Glioblastom în stadiul 4, un tip de tumoare cerebrală, în luna iulie a acestui an.

În urma diagnosticului, Annabel a fost supusă unei operații pe creier și radioterapiei și a devenit 'pasionată' de conștientizarea afecțiunii sale, ca parte a unui 'angajament de o viață pentru a-i ajuta pe alții'.

Copiii ei au declarat că mama lor "ne va lăsa inspirați să trăim viața la maxim", adăugând că "și-a păstrat moralul ridicat și și-a păstrat spiritul rapid până la sfârșit".

Într-o declarație, copiii lui Annabel Giles au spus: "Cu inimile îndurerate vă informăm despre moartea mamei noastre incredibile, Annabel Giles, care a murit în pace ieri după-amiază la Martlets Hospice din Hove. 

 'În luna iulie, mama a fost diagnosticată cu un Glioblastom în stadiul 4, o tumoare cerebrală malignă cu creștere rapidă și foarte agresivă.

'În cele patru luni care au urmat, a dat dovadă de o rezistență și o forță remarcabile, în ciuda faptului că a fost supusă unei operații pe creier și a nenumărate radioterapii. 

'În ultimele sale săptămâni, ea a fost pasionată de sensibilizarea pentru Glioblastom, întruchipând angajamentul ei de o viață de a-i ajuta pe alții.

'Mama a fost cu adevărat unică, o enigmă pentru cei care au avut privilegiul de a-i împărtăși viața. Fidelă firii sale, și-a menținut moralul ridicat și și-a păstrat spiritul său rapid până la sfârșit. 

'Umorul și râsul ei ne vor lăsa inspirați să ne trăim viața la maxim, așa cum a făcut ea întotdeauna.

'Vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul vostru și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile.

'În loc de flori sau alte cadouri, am fi recunoscători pentru donații către Martlets Hospice, a cărui îngrijire excepțională a fost o mare sursă de confort pe parcursul acestei călătorii.

'Cu mulțumiri din inimă, Molly & Tedd x'