ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigantul farmaceutic american Pfizer a anunțat luni că a ajuns la un acord pentru achiziționarea firmei de biotehnologie Seagen, specializată în tratamente inovatoare împotriva cancerului, pentru 43 de miliarde de dolari, potrivit agenției de presă France24.

Pfizer oferă 229 de dolari pe acțiune în numerar, iar companiile se așteaptă să finalizeze tranzacția în cursul acestui an sau la începutul anului 2024, au precizat într-un comunicat.

„Pfizer își desfășoară resursele financiare pentru a avansa în lupta împotriva cancerului", a declarat directorul general al Pfizer, Albert Bourla.

„Oncologia continuă să fie cel mai mare motor de creștere în medicina globală, iar această achiziție va consolida poziția Pfizer în acest spațiu important", a adăugat Bourla.

Seagen - lider în cercetarea, dezvoltarea și comercializarea tratamentelor împotriva cancerului - este în creștere, cu o creștere de 12% a veniturilor prognozate pentru acest an, până la 2,2 miliarde de dolari.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews