ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domul Sfântul Ștefan, sau catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Viena, va deveni, de luna viitoare loc de vaccinare. Potrivit Report 24, care citează Wien.ORF.at, controversatele „vaccinuri” Covid vor fi administrate în Capela Sf. Barbara din Turnul de Nord începând cu luna august. Programul prevede ca 20 de persoane pe oră să fie vaccinate cu Johnson & Johnson și, în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, cu BioNTech/Pfizer. Planurile au fost aprobate de cardinalul Christoph Schönborn. Credincioșii se împotrivesc, însă, considerând că un astfel de proiect profanează locul sfânt. „Catolicii din Austria” („Die Katholiken Österreichs”) au inițiat o petiție.

Apelul lor către cardinalul Christoph Schönborn este îndreptat împotriva „folosirii abuzive a celui mai important lăcaș de cult din Austria ca loc de administrare a vaccinurilor experimentale și riscante, bazate pe terapie genică și contaminate de avorturi, care au primit doar o aprobare pentru utilizare de urgență”.

Într-un loc sacru, ar trebui să fie permis doar ceea ce servește „practicării sau promovării cultului, a evlaviei și a închinării la Dumnezeu”.

Episcopul Schneider spune că „creștinii trebuie să respingă până la martiriu vaccinul obținut prin folosirea de fetuși avortați”. Arhiepiscopul Viganò avertizează că vaccinurile produse cu țesut fetal „constituie un sacrificiu uman de victime nevinovate oferite Satanei”.

Petiția poate fi susținută aici.