ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ordinele de vaccinare împotriva COVID-19 sunt o greșeală și ar trebui anulate, a declarat fostul președinte Donald Trump în cadrul unui interviu exclusiv pentru The Epoch Times.

„Trebuie să desființăm ordinele”, i-a spus Trump fostului său consilier principal Kash Patel, în emisiunea „Kash's Corner” de pe Epoch TV. 

„Trebuie eliminate și nu ar fi trebuit introduse”, a adăugat Trump.
 
Sub președinția lui Joe Biden, multe jurisdicții au început să impună vaccinarea COVID-19 ca și condiție pentru a putea lua masa în oraș, a merge la concerte și chiar la serviciu. Biden a ordonat armatei, contractanților federali, agențiilor din administrația sa, lucrătorilor din domeniul sănătății și tuturor americanilor care lucrează în companii cu mai mult de 100 de angajați să se vaccineze.

Toate ordinele au fost contestate - și, unele, blocate - în instanțe, deși obligativitatea purtării măștii a supraviețuit în mare parte contestațiilor depuse în justiție.

Trump a declarat că Biden, care și-a făcut campania electorală pe baza promisiunii de a „învinge virusul”, a făcut „o treabă atât de oribilă” în gestionarea pandemiei.

În final, Trump a făcut apel la redeschiderea sectoarelor închise, declarând că „leacul” nu ar trebui să fie mai rău decât virusul în sine.

Interviul integral va fi difuzat în premieră pe 8 februarie, la ora 3.00 a.m. - ora și data României, pe EpochTV.com.