ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Americii, Donald Trump, a dat ieri o tură în jurul spitalului militar Walter Reed din Bethesda, în apropiere de Washington, unde a fost internat vineri după ce a fost infectat cu virusul chinezesc COVID-19, pentru a-și saluta susținătorii adunați în apropiere, informează AFP, citată de Agerpres.

Șeful Casei Albă purta mască și a fost filmat într-un SUV negru, în care se mai aflau cel puțin alte două persoane, din Secret Service. Președintele și-a salutat din mașină susținătorii și s-a întors la spital. Video:

Într-un clip video postat pe Twitter și Facebook, pe care îl prezentăm și noi mai jos, Donald Trump a anunțat că urmează să facă o vizită surpriză, menționându-i pe "mari patrioți din stradă". Seară de seară, sute și mii de americani din toate colțurile țării vin la spitalului militar unde se tratează președinte SUA pentru a se ruga și a-i cânta cântece patriotice la geam. Analiștii politici apreciază că internarea lui Donald Trump îi asigură acestuia binemeritata victorie în fața democratului Joe Biden, acuzat de corupție și cu un oarecare grad de senilitate, după cum s-a văzut în mai multe apariții în direct, care nu au mai putut fi croșetate.

"Am învățat multe despre COVID, am învățat experimentând eu însumi, este școala vieții", a mai spus el în mesajul video, citat de Agerpres. "Nu este ce citim în cărți, înțeleg asta și este ceva foarte interesant", a adăugat președintele Trump, testat pozitiv pentru COVID-19 joi seară, împreună cu soția sa, est-europeana Melania.

Foto: Contul de FB al jurnalistei Sorina Matei, care a comentat simpatic plimbărica Numărului 1 al Planetei: "Vă dați seama că dacă Trump cu Covid dădea o tură de spital Universitar în București îl arestau Maus și comandantul acțiunii pe "zădărnicirea combaterii bolilor”. Îi făceau dosar penal și îl băgau la beci. Apoi făceau alegeri și deschideau școlile nepregătite că brusc nu mai era nicio problemă cu virusul. Alegerile doar sunt pentru eternizarea fundurilor în funcții pe coco din partea fraierilor."