ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump, al 45-lea președinte al SUA, l-a acuzat miercuri pe succesorul său, Joe Biden, că distruge America prin politicile sale imigraționiste, prin cedările față de China și prin felul umilitor în care a gestionat retragerea americană din Afganistan.

„Biden distruge America. Politicile sale au creat aievea un coșmar național: el a cedat independența noastră energetică, a sabotat economia, a făcut să crească incidența infracțiunilor violente, s-a aplecat în fața Chinei, i-a lovit pe cetățeni în loc să zdrobească virusul, a generat unica cea mai mare umilință a noastră din istorie în Afganistan, a abandonat peste hotare mii de cetățeni americani la cheremul extremiștilor islamici și a lăsat o graniță larg deschisă pentru droguri mortale, infracțiuni vicioase și imigrație ilegală nelimitată în țara noastră!

Eu am asigurat cea mai sigură frontieră din istorie. Biden a creat cel mai catastrofal dezastru de frontieră din istorie - de departe. Procurorul general al Texasului, Ken Paxton, pe care l-am susținut cu tărie pentru realegere, tocmai a obținut o victorie importantă la Curtea Supremă împotriva agendei lui Biden de deschidere a frontierelor. Îl felicit pentru această victorie. Instanța a constatat că Biden a încălcat legea atunci când a desființat Protocoalele de Protecție sau Repatriere a migranților mexicani. Acum, Biden e forțat să repună în vigoare „Remain in Mexico” (Rămâneți în Mexic), unul dintre cele mai importante și de succes programe ale mele în domeniul securizării frontierei. Și procurorii generali ai altor state ar trebuie ar trebui să urmeze exemplul și să atace în justiție fiecare dintre politicile ilegale ale lui Biden privind frontiera și imigrația”, a scris Donald Trump pe site-ul personal