ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Donald Trump și-a sărbătorit la reședința sa din Florida cea de-a 16-a aniversare de la nuntă în timp ce a aflat că luni se va confrunta în Senat cu procesul absurd de punere sub acuzare și destituire post-prezidențială inițiat de democrații neobolșevici.

Donald Trump, pe atunci în vârstă de 58 de ani, și modelul sloven atunci în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005, transmite EvZ. Evenimentul a avut loc la Biserica Episcopală din Palm Beach, Florida. La data respectivă Trump avea patru copii din cele două căsătorii anterioare, doi băieți și două fete, iar cu Melania are un băiat.

Reproducem cu această ocazie o emisiune cu cei doi realizată imediat după căsătorie de celebrul jurnalist Larry King, fost prezentator CNN timp de 25 de ani, care a murit chiar azi după ce a contractat virusul Covid. Cu această ocazie, presa americană a scris și despre adevăartul nume al lui Larry King.

Potrivit ABC News, Larry King s-a născut Brooklin, NY, cu numele Lawrence Harvey Zeiger, în 1933. Schimbarea numelui s-a întâmplat în Miami, Florida, în 1957, când King a devenit DJ radio la WAHR-AM. Atunci, lui King i s-a spus să renunțe la numele său de familie Zieger pentru că era „prea etnic” și „oamenii nu vor putea să-l scrie sau să-l amintească”, a scris King în memoriile sale din 2009, „My Remarkable Journey”. Șeful lui King i-a spus că are nevoie de un nume mai bun cu cinci minute înainte ca el să fie difuzat pentru prima sa emisiune radio la WAHR-AM. King nu s-a opus deciziei și a intrat cu „Larry King” pe post după ce directorul său general a văzut un anunț pentru King’s Wholesale Liquors de unda s-a inspirat. 'Rege! Ce zici de Larry King?”, a scris King despre sugestia managerului său în memoriile sale, citate AICI.