ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Donald Trump a lansat unul dintre cele mai puternice indicii de până acum că ar putea candida din nou la Casa Albă, relatează BBC

El a declarat în fața unei mulțimi din Sioux City, Iowa, că:

"foarte, foarte, foarte, foarte probabil o va face din nou" în 2024.

Trump a vorbit la primul din cele patru mitinguri organizate în cinci zile, în timp ce face campanie pentru candidații republicani la alegerile de la mijlocul mandatului de săptămâna viitoare.

Joi seară, Trump a reluat afirmația conform căreia  a pierdut în 2020 din cauza unei fraude electorale generalizate:

"Am candidat de două ori", a spus el. "Am câștigat de două ori și m-am descurcat mult mai bine a doua oară decât prima dată, obținând cu milioane de voturi mai multe în 2020 decât am obținut în 2016.”

"Și, de asemenea, obținând mai multe voturi decât orice președinte în exercițiu din istoria țării noastre, de departe.”

"Și acum, pentru ca țara noastră să aibă succes, să fie sigură și glorioasă. Foarte, foarte, foarte, foarte probabil că o voi face din nou."

"Foarte curând", a spus el mulțimii care aplauda. "Pregătiți-vă".

Trump a obținut cele mai multe voturi din istorie - 72 de milioane - pentru un președinte în exercițiu în 2020, dar a pierdut totuși în fața contracandidatului său, Biden, care a obținut 81 de milioane de voturi.