ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald J. Trump și-a început sâmbătă seară discursul de la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) promițând că va prelua din nou Casa Albă în 2024 pentru a scăpa guvernul de "clasa conducătoare însetată de putere" și America de "tirania stângii", relatează LifeSite News.

"Am făcut-o de două ori și o vom face din nou", a promis fostul președinte. "Vom apăra Constituția, dreptul la viață și dreptul de a deține și de a purta arme [și] vom cere Chinei miliarde de dolari pentru că a dezlănțuit virusul în lume.

Se folosesc de Big Tech pentru a vă cenzura; se folosesc de Deep State pentru a vă spiona; se folosesc de agențiile de informații pentru a vă înscena; se folosesc de mass-media pentru a vă calomnia; se folosesc de sistemul juridic pentru a vă persecuta; fraudează alegerile pentru a vă lipsi de drepturi și a vă distruge.

Când vom câștiga, vom învinge această instituție politică coruptă ... Mlaștina de la Washington știe că venim să îi rupem pentru totdeauna controlul asupra puterii.

Îi puteți lua pe cei mai răi cinci președinți din istoria americană și să-i puneți laolaltă, și nu ar fi făcut daunele pe care Joe Biden și administrația sa le-au făcut în doar 13 luni foarte scurte", a spus el.

Sub Bush, Rusia a invadat Georgia. Sub Obama, Rusia a luat Crimeea. Sub Biden, Rusia a invadat Ucraina", a remarcat Trump. "Eu sunt singurul președinte din secolul 21 sub supravegherea căruia Rusia nu a invadat o altă țară".

Putin îl joacă pe Biden ca pe o tobă și nu este un lucru frumos de privit.

Vom da afară familia criminală Biden de la Casa Albă în 2024", a declarat Trump.

"Tirania la care am asistat în Canada în ultimele săptămâni ar trebui să șocheze oamenii din întreaga lume. Într-o democrație occidentală avansată, mișcarea pașnică a camionagiilor patrioți, a muncitorilor și a familiilor care protestează pentru drepturile și libertățile lor cele mai elementare au fost reprimate în mod violent", a mai declarat fostul președinte.

"Bunurile și economiile lor de-o viață au fost înghețate. Au fost calomniați drept naziști, rasiști și teroriști. Au fost arestați și acuzați de infracțiuni false, au fost acuzați pe nedrept de loialitate față de puteri străine", a precizat el.
 
"Sunt vânați ca niște dușmani ai propriului lor guvern.

Ori ești cu camionagiii pașnici, ori ești cu fasciștii de stânga", a spus Trump. "Noi suntem alături de camionagii și de poporul canadian și de nobila lor căutare de a-și recupera libertatea."
 
VIDEO: