ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vorbind în afara sălii de judecată din Manhattan după aproximativ patru ore de mărturii în procesul civil de fraudă intentat împotriva lui Donald Trump, a familiei sale și a afacerii sale, candidatul republican 2024 a spus că este vorba de o "înșelătorie", notează The Post Millennial.

Trump a declarat reporterilor: "este o înșelătorie și acesta este un caz care nu ar fi trebuit să fie intentat niciodată și este un caz care acum ar trebui să fie respins".

"Toată lumea a văzut ce s-a întâmplat cu martorul lor vedetă [Michael Cohen]", a spus Trump, adăugând ulterior: "A recunoscut că a mințit și nu are absolut nicio credibilitate. Acesta este singurul lor martor".

"Să ne gândim că suntem dați în judecată și că cheltuim tot acest timp și bani, iar oamenii sunt uciși în toată lumea, că această țară ar putea să se oprească, inflația și toate celelalte probleme pe care le are această țară, cred că este o rușine.

"Când te uiți la cifrele sondajelor care au apărut astăzi de la New York Times și CBS, sunt sigur că Times nu a fost prea fericit, dar oamenii sunt sătui de ceea ce se întâmplă. Cred că este o zi foarte tristă pentru America."