ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte american, Donald Trump, și-a făcut apariția, sâmbătă, pentru prima dată de când și-a anunțat candidatura pentru a revendica Casa Albă în 2024, potrivit Reuters.

"Sunt mai furios acum și mai angajat acum decât am fost vreodată", a declarat Trump în fața unei mulțimi restrânse la reuniunea anuală a Partidului Republican din New Hampshire, la Salem, înainte de a se îndrepta spre Columbia, Carolina de Sud, pentru o apariție alături de echipa sa de conducere în acest stat.
 
În Columbia, Donald Trump s-a dezlănțuit împotriva pretențiilor transsexualilor agresivi și a predării teoriei rasiale critice, un concept academic odinioară obscur care a provocat proteste ale consiliilor școlare și interdicții în clase în unele state.
 
„Îi vom opri pe rasiștii radicali de stânga și pe perverșii care încearcă să ne îndoctrineze tinerii și le vom lua mâinile marxiste de pe copiii noștri”, a declarat Trump, supărat pe „comuniștii vopsiți în roz” din sistemul de învățământ american.
 
„Vom învinge cultul ideologiei de gen și vom reafirma că Dumnezeu a creat două genuri: bărbați și femei. Nu vom permite bărbaților să joace în sporturi pentru femei”, a adăugat ex-președintele SUA, citat de infofinanciar.ro
 
 
Într-o înregistrare video publicată  pe rețelele de socializare, fostul președinte Trump a vorbit despre platforma sa educațională pentru campania prezidențială din 2024.
 
VIDEO: