ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Donald Trump a revenit, miercuri, cu un nou mesaj de la Casa Albă,  în care a spus că se simte foarte bine și că a fost "o binecuvântare de la Dumnezeu" faptul că a contractat noul coronavirus.
 
După ce s-a infectat cu COVID-19, liderul de la Casa Albă a fost supus unor tratamente experimentale pe care a promis că le va oferi gratuit tuturor americanilor. Dornic să-și relanseze campania electorală pentru prezidențiale, Donald Trump a mărturisit că se simte bine, în timpul recuperării de pe urma COVID-19, la două zile de la externarea din spitalul militar Walter Reed, transmite agenția Reuters, citată de Agerpres."Cred că a fost o binecuvântare de la Dumnezeu că l-am luat (virusul). A fost o binecuvântare mascată", a declarat Donald Trump, într-un mesaj video publicat pe contul său de Twitter.

Președintele american a precizat că a primit un tratament dezvoltat de compania Regeneron Pharmaceuticals care i-a permis să constate personal cât de eficient poate fi.

După ce s-a infectat cu COVID-19, președintele american a vorbit și despre un tratament de la Eli Lilly and Co.

"Vreau să obțin pentru voi ceea ce am primit eu. Și îl voi face să fie gratuit", a afirmat Trump.