ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump a declarat miercuri seară, în exclusivitate pentru Breitbart News, la Mar-a-Lago, că este "onorat" să fie candidatul republicanilor la președinție pentru a treia oară consecutiv, dar este îngrijorat că Statele Unite ale Americii se află în "mari probleme", deoarece președintele democrat "lunatic" Joe Biden este încă la conducere pentru următoarele șapte luni.

"În primul rând, sunt onorat să fiu cel care reprezintă marele Partid Republican", a declarat Trump într-un interviu exclusiv de 90 de minute, acordat la luxosul său club și stațiune de la malul mării, în sud-estul Floridei.
 
"Este foarte important. M-am gândit că voi fi. Nu am crezut că va fi atât de repede. Am crezut că vom avea câțiva candidați care vor fi mai duri decât au fost și care nu s-au descurcat atât de bine pe cât au crezut unii".

Interviul acordat miercuri seară de Trump pentru Breitbart News, care a abordat o serie de subiecte, de la imigrație la comerț, tehnologie, China și multe altele, a fost primul interviu tipărit pe care l-a acordat după ce marți, săptămâna aceasta, a obținut în mod oficial majoritatea delegaților republicani la Convenția Națională Republicană.
 
Acest lucru înseamnă că Trump va redeveni în mod oficial candidatul republican la președinție la Convenția Națională Republicană din Milwaukee, Wisconsin, în iulie, și este acum candidatul prezumtiv.
 
Victoriile sale masive în Super Tuesday și în statele primare anterioare - el a câștigat fiecare competiție, de la adunările electorale din Iowa, la cele din New Hampshire, la cele din Nevada, la cele din Carolina de Sud și Michigan, la cele din Michigan și Missouri, cu excepția Washington D.C., un oraș cu mulți lobbyiști, și fiecare stat în care s-a desfășurat Super Tuesday, cu excepția Vermont, un bastion al stângii dure - i-au eliminat pe concurenții săi și i-au deschis calea pentru o victorie timpurie.

Trump, povestind despre campania sa de succes din cadrul alegerilor primare republicane, spune că este mândru de echipa sa și de problemele, politica și personalitatea pe care s-a concentrat în timpul acesteia. Dar, a spus el, înțelege că mai este un "drum lung de parcurs" până la alegerile generale din 5 noiembrie și știe că îl așteaptă o bătălie majoră cu Biden.

"Când o făceam, la început, aveam încă un avans de 25 de puncte, nu era ca și cum ar fi fost foarte strâns, dar era posibil să pot fi prins, dar s-a dovedit că ne-am descurcat foarte bine", a spus Trump.
 
"Cred că am făcut o campanie foarte bună. Am condus-o pe politici, am condus-o pe probleme și am condus-o și pe alte lucruri, inclusiv pe personalitate. Cred că această campanie a primit note foarte bune. Chiar și de la oameni care în mod normal nu ar spune-o, spun că a fost o campanie incredibilă până acum. Am ajuns până astăzi. Mai avem încă un drum lung de parcurs."

Trump a mai spus că, în retrospectivă, unele decizii pe care le-a luat la începutul alegerilor primare republicane - cum ar fi să nu participe la dezbaterile primare și să îl lovească pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, mai devreme - au fost în mod clar corecte.

"Poate că aș fi făcut dezbaterile - dacă ar fi fost egalitate, dacă aș fi fost egal, aș fi făcut dezbaterile", a spus Trump. "Când conduci cu 40 de puncte, când a intrat Ron - sunt uimit că ar fi intrat, pentru că eu l-am ales. L-am lovit foarte tare la început. În momentul în care a anunțat oficial, era foarte mult în dificultate".

Cu toate acestea, Trump se concentrează acum în mod clar pe luna noiembrie și pe înfrângerea lui Biden, iar apoi pe corectarea cursului țării și pe repararea daunelor pe care Biden le-a făcut Americii.

"Această țară are probleme grave", a spus Trump.
 
"Niciodată nu am avut probleme ca acestea. Suntem în mai multe probleme pentru că [Vladimir] Putin nu ne respectă.
 
Războiul din Ucraina nu s-ar fi întâmplat niciodată. Israelul nu ar fi fost niciodată invadat.
 
Nu am fi avut inflație, pentru că totul a fost cauzat de energie.
 
Cred că avem probleme masive ca țară.
 
Mai avem puțin mai mult de șapte luni până la alegeri, și pare puțin timp, dar este o eternitate pentru ca acest nebun să conducă țara.
 
Dacă nu câștigăm...
 
Cred că 5 noiembrie este cea mai importantă zi din istoria țării noastre."

Mai multe informații din ultimul interviu exclusiv al lui Trump cu Breitbart News vor fi publicate în curând.