ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După înregistrarea publicată de echipa de jurnaliști Project Veritas, în care un director CNN a fost surprins de o cameră ascunsă în timp ce spunea că rețeaua de televiziune a avut drept obiectiv producerea unui conținut favorabil președintelui Biden, Donald Trump acuză CNN-ul că a încălcat legea electorală.

Vezi înregistrarea publicată pe 13 aprilie, în care directorul CNN s-a dat de gol că obiectivul rețelei de televiziune a fost scoaterea lui Trump din funcție la  Directorul CNN l-a sprijinit pe Biden în campania prezidențială! Filmarea cu camera ascunsă care l-a dat de gol

„În caz că nu v-ați dat seama cum merg lucrurile până acum… CNN răspândește propagandă pentru a fi aleși democrați, iar apoi Twitter intervine pentru a proteja CNN. Sunt în aceeași echipă...Este o infracțiune electorală! Ce fac ei este o infracțiune electorală gravă, dacă vă uitați la ce au făcut”, a declarat Trump, potrivit alephnews

Recent, contul de Twitter al jurnalistului James O’Keefe de la Project Veritas , a fost interzis pe rețeaua de socializare după distribuirea videoclipurilor cu directorul CNN. O’Keefe a declarat că va da în judecată Twitter.