ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Biden spune că fostul președinte Donald Trump merită să fie condamnat pentru că a susținut săptămâna trecută că anumite părți din Constituția Statelor Unite ar trebui să fie desființate, potrivit Fox News.

Trump a făcut această declarație ca răspuns la publicarea vineri a "Dosarelor Twitter", o colecție de documente care detaliază comunicările Twitter privind cenzura.

Trump a susținut că dosarele au arătat dovezi de "fraudă și înșelăciune" în alegerile din 2020 și a continuat să susțină că anumite părți ale Constituției ar trebui să fie reziliate pentru a le aborda.


"Așadar, odată cu dezvăluirea FRAUDEI și înșelăciunii masive și larg răspândite în colaborarea îndeaproape cu marile companii de tehnologie, DNC și Partidul Democrat, aruncați rezultatele alegerilor prezidențiale din 2020 și declarați câștigătorul corect sau aveți o NOUĂ ALEGERE?". a postat Trump pe rețelele de socializare.

"O fraudă masivă de acest tip și amploare permite încetarea tuturor regulilor, reglementărilor și articolelor, chiar și a celor care se găsesc în Constituție", a continuat el. "Marele nostru 'Fondator' nu a vrut și nu ar fi tolerat Alegeri false și frauduloase!", a afirmat Trump.