Președintele american, Donald Trump și-a anunțat intenția de a-l nominaliza pe Derek Hogan în postul de ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite în Republica Moldova.
 
Hogan este originar din statul Virginia și activează ca diplomat din anul 1997. În prezent, este secretar executiv adjunct al Departamentului de Stat al Statelor Unite, funcție pe care o deține de anul trecut.
 
Potrivit site-ului Casei Albe, noul ambasador este unul dintre specialiștii Departamentului de Stat pe zona Europei de Est și s-a aflat în diferite misiuni în Federația Rusă și Azerbaidjan, dar și în Afganistan. Derek Hogan îl va înlocui pe James Pettit, numit în funcție în mai 2014 de președintele de atunci, Barack Obama.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.