Președintele SUA, Donald Trump, a declarat joi că nu poate exclude posibilitatea unei confruntări militare cu Iranul, în contextul amplificării tensiunilor între cele două state, și a îndemnat liderii iranieni să accepte negocieri pe tema programului nuclear iranian, informează cotidianul Haaretz.

Trump a fost întrebat, în cursul unei conferințe de presă improvizate la Casa Albă, dacă este de părere că există riscul unei confruntări militare cu Iranul, în contextul în care prezența militară americană în regiune a fost întărită, inclusiv prin trimiterea grupului naval al portavionului USS Abraham Lincoln.
Trump a răspuns că nu exclude o astfel de confruntare. ”Vreau să spun nu, dar sper că nu se va întâmpla. Avem una dintre cele mai puternice nave din lume și este pregătită și nu vrem să facem nimic”, a răspuns președintele SUA.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.