ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump se pregătește să își anunțe marți cea de-a treia candidatură pentru Casa Albă, informează AP News.

 
"Să sperăm că mâine se va dovedi a fi una dintre cele mai importante zile din istoria țării noastre!" a scris Trump luni pe rețeaua sa de socializare.

Apropiații și aliații l-au îndemnat pe Trump să aștepte până după încheierea alegerilor parțiale - și apoi până după turul de scrutin pentru Senat din 6 decembrie în Georgia - pentru a-și anunța planurile. 

Dar Trump, dornic să revină în lumina reflectoarelor, speră să împiedice o listă lungă de potențiali adversari, inclusiv pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, care a fost reales săptămâna trecută și care este acum îndemnat de mulți membri ai partidului său să candideze și el la președinție.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Donald Trump a lansat unul dintre cele mai puternice indicii de până acum că ar putea candida din nou la Casa Albă.


"foarte, foarte, foarte, foarte probabil o va face din nou" în 2024.

"Am candidat de două ori", a spus el. "Am câștigat de două ori și m-am descurcat mult mai bine a doua oară decât prima dată, obținând cu milioane de voturi mai multe în 2020 decât am obținut în 2016.”

Rămâne de văzut ce anunț va face Donald Trump astăzi.