ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte Donald Trump se pregătește să își anunțe marți cea de-a treia candidatură pentru Casa Albă, informează AP News.

 
"Să sperăm că mâine se va dovedi a fi una dintre cele mai importante zile din istoria țării noastre!" a scris Trump luni pe rețeaua sa de socializare.

Apropiații și aliații l-au îndemnat pe Trump să aștepte până după încheierea alegerilor parțiale - și apoi până după turul de scrutin pentru Senat din 6 decembrie în Georgia - pentru a-și anunța planurile. 

Dar Trump, dornic să revină în lumina reflectoarelor, speră să împiedice o listă lungă de potențiali adversari, inclusiv pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, care a fost reales săptămâna trecută și care este acum îndemnat de mulți membri ai partidului său să candideze și el la președinție.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Donald Trump a lansat unul dintre cele mai puternice indicii de până acum că ar putea candida din nou la Casa Albă.


"foarte, foarte, foarte, foarte probabil o va face din nou" în 2024.

"Am candidat de două ori", a spus el. "Am câștigat de două ori și m-am descurcat mult mai bine a doua oară decât prima dată, obținând cu milioane de voturi mai multe în 2020 decât am obținut în 2016.”

Rămâne de văzut ce anunț va face Donald Trump astăzi. 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews