ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar de moarte suspectă după decesul artistului Ioan Gyuri Pascu. Anchetatorii au început să strângă documente de la ambulanță și de la Institutul de Medicină Legală și au o listă cu cei care vor fi chemați la audieri.

Polițiștii de la Serviciul Omoruri și procurorii de la Parchetului Tribunalului București au ridicat vineri dimineață de la sediul Ambulanței București mai multe documente pentru a servi drept probe în dosar. Anchetatorii verifică dacă au fost respectate toate normele și protocolul de intervenție.

O anchetă internă a dispus că medicul de pe ambulanță care a interveni în urma primului apel telefonic a încălcat două reguli de intervenție și anume că nu a luat de pe ambulanță toate aparatele necesare și nu a efectuat un EKG și de asemenea că nu a luat o semnătură conform căreia pacientul a refuzat deplasarea la spital.

Serviciul de Telecomunicații Speciale a emis un comunicat de presă în care confirmă că au avut loc 3 apeluri telefonice către 112 în noaptea decesului artistului.