ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Melencu, mama Luizei Melencu, s-a prezentat, luni, la Institutul Național de Criminalistică din București, pentru a-i fi recoltate probe ADN. Aceasta refuzase anterior să facă acest lucru, fiind amendată cu 5.000 de lei, iar totul a culminat cu incidentul de vineri, din curtea familiei Melencu.
 
Conform Mediafax, mătușa Luizei Melencu, Cătălina Iordache, a declarat, luni, că familia a acceptat o nouă recoltare de probe biologice, sperând să astfel se va afla adevărul despre ce s-a întâmplat cu fata și spune că refuzul de până acum a fost din cauza faptului că DIICOT nu și-ar fi făcut treaba.

Cătălina Iordache, sora Monicăi Melecu, a declarat, luni, că în familie s-a decis ca mama Luizei să accepte recoltarea de noi probe biologice

„Ne-am confruntat toți în familie și ne-am decis că e bine să le ia (probele – n.r.). În prima fază a determinat-o să refuze pentru că cei de la DIICOT nu și-au făcut treaba de la început, iar în al doilea rând nu suntem convinși de aceste probe vor rezolva ceva. (..). Am decis în familie și am zis că e cazul să vină pentru că e vorba de nepoata mea și să vedem ce se întâmplă la urma urmei, să aflăm adevărul adevărat”, a spus Cătălina Iordache.
Femeia a mai spus că familia Melencu nu are încredere nici în analiza ADN care va fi efectuată de FBI.

„Nu avem încredere pentru că cei din SUA noi spunem că sunt pe mână cu cei de la Deveselu. Nu s-a arătat în anchetă, dar cei de la DIICOT Craiova, domnul Vasilescu, se știa de acel zid. Era convins de acel zid, zicea că îl ține un zid mereu. Ce zid îl ținea pe domnul Vasilescu?”, a spus mătușa Luizei Melencu.