ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dosarul presupusei infracțiuni de „comunicare de informații false” întocmit Episcopului Ambrozie la Secția nr. 1 de poliție rurală Călugăreni- Giurgiu a fost preluat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, ne-a transmis biroul de presă al Parchetului Judecătoriei Giurgiu, scrie jurnalistul Traian Horia.

Citiți Iohannis și Cîțu puși la zidul rușinii de PS Ambrozie: Oameni de nimic, fără credință, mincinoși nemernici care nu-și iubesc poporul. Când s-o clătina mulțimea, să vedeți cum cad și-și rup gâtul toți! Își bat joc de români! Bate-i Dumnezeu să-i bată!


Pe 22 oct. 2021, mass-media anunța că Episcopul Ambrozie al Giurgiului este urmărit penal pentru infracțiunea de „comunicare de informații false” după ce, pe 14 oct. a.c., înaltul prelat făcuse public referiri la expirarea unor stocuri de vaccinuri Covid. Publicația noastră a solicitat oficial Parchetului să precizeze dacă ancheta va include și sursele de informare ale Episcopului, dat fiind că anterior au existat rapoarte asemănătoare pe fluxurile de presă, dându-se ca exemple Agerpres sau Radio Europa Liberă, mai transmite jurnalistul.
 
 
Continuarea la PRESĂ. ADJECTIV

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews