ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Două tinere din Hunedoara au ajuns imaginea unei universităţi de top din Europa. Sunt surori gemene, au studii universitare de farmacie, două masterate în ţară şi au decis să-şi continue studiile în stiinţă la Universitatea de Sud din Danemarca, informează antena3.ro.

Potrivit sursei citate, cele două fete şi-au impresionat într-atât colegii şi profesorii încât, în mai puţin de un an, li s-a propus să fie actorii principali într-un filmuleţ de prezentare a instituţiei.

Oana şi Irina au 26 de ani. Au venit pe lume împreună şi de atunci nu s-au mai despărţit. Au urmat aceeaşi şcoală, aceeaşi facultate, iar acum îşi continuă studiile – tot împreună – la Universitatea de Sud din Danemarca.

Celor două fete le-ar fi plăcut să rămână în România, dar aici nu ar fi putut lucra decât într-o farmacie sau ca profesori universitari. Oana şi Irina îşi doresc în schimb să facă cercetare în laboratoare moderne şi să aibă acces la ultimele tehnologii şi lucrări în domeniu.

Citește mai departe pe antena3.ro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews