ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două jucătoare profesioniste de cricket din Windies s-au prăbușit vineri pe teren. Chinelle Henry și Chedean Nation au căzut brusc la pământ și au început să aibă convulsii în timpul unui meci internațional împotriva Pakistanului în Antigua. Cele două incidente au fost, așadar, surprinse de camerele de luat vederi, conform Free West Media.

Cele două jucătoare de cricket sunt în prezent "stabile", potrivit rapoartelor. Imagini de la meciul internațional au arătat două jucătoare din echipa feminină a Indiilor de Vest leșinând pe teren, la doar câteva zile după ce s-a anunțat că echipa a fost complet vaccinată.

Cu doar trei zile înainte de meci, echipa, inclusiv personalul de conducere, a primit a doua doză de vaccin, potrivit rapoartelor din social media și anunțurilor echipei. "WI sunt vaccinate și pregătite să înfrunte Pakistan Women!", a scris echipa pe Twitter.
 
În mijlocul meciului, prima jucătoare s-a prăbușit brusc pe teren și a început să aibă convulsii, în timp ce membrii echipei cereau cu disperare asistență medicală. Jucătoarea a fost transportată pe o targă.

În câteva minute, chiar când meciul urma să se reia, o a doua jucătoare din Windies s-a prăbușit. Anunțătorii au fost uimiți de evenimentele dramatice. "Jack, de fapt, primim vești că există un al doilea jucător din Indiile de Vest căzut", a spus unul dintre ei.

"Se pare că există un al doilea jucător care s-a prăbușit cumva în echipa Indiilor de Vest și vine o a doua targă. Este incredibil, spune comentatorul. "Nu am văzut niciodată așa ceva. Ce se întâmplă?"

"Este ceva în aer?", întreabă un alt comentator. "Nu știu. Este ceva neobișnuit".

Ambele incidente au avut loc într-un interval de 10 minute și, prin urmare, meciul nu a fost oprit. Presa a susținut că motivele prăbușirii bruște sunt "necunoscute", dar ambii au trebuit să fie transportați de urgență la spital pentru îngrijiri de urgență. În mod remarcabil, nu au fost oferite explicații pentru aceste prăbușiri bruște.
 
 
 
InfoWars transmite ambele filmări ale incidentelor. O filmare, mai jos: