ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce guvernele din întreaga lume lucrează de zor la planurile de implementare a pașapoartelor de vaccinare, s-au întâmplat două lucruri importante care au dat iremediabil peste cap întregul argument, afirmă Dr. Joseph Mercola într-un articol publicat pe site-ul The Defender din care redăm în continuare:

În primul rând, peste 15 studii arată acum că imunitatea naturală dobândită după recuperarea din boala Covid-19 este mult superioară și de durată mult mai lungă decât cea obținută în urma injecției Covid și, în al doilea rând, o serie de acțiuni în instanță contestă cerințele de vaccinare care nu recunosc imunitatea naturală ca o alternativă la injecția Covid.

Todd Zywicki, profesor de drept la Universitatea George Mason din Virginia, a intentat un proces din cauza obligativității vaccinării impuse de universitate, care nu recunoștea imunitatea naturală. Instituția de învățământ a ajuns la o înțelegere amiabilă, acordându-i lui Zywicki o scutire medicală. Cu toate acestea, nu și-a schimbat politica generală în sensul de a recunoaște imunitatea naturală a altor membri ai personalului și a studenților.

Alte procese care contestă obligativitatea vaccinării în școli
 
Deși nu este axat în mod specific pe validitatea imunității naturale, un proces intentat de mai mult de o duzină de studenți și de Children's Health Defense împotriva Universității Rutgers din New Jersey include acest aspect, deoarece unii dintre reclamanți se opun cerinței de vaccinare obligatorie, motivând că au imunitate naturală. Acest proces a fost intentat la mijlocul lunii august 2021 și este încă în curs de soluționare. 

Mai devreme anul acesta, în aprilie, districtul școlar unificat din Los Angeles (LAUSD) a fost dat în judecată de California Educators for Medical Freedom și de Health Freedom Defense Fund pentru cerința de vaccinare obligatorie. Pe 27 iulie, o instanță din California a respins procesul fără prejudicii, deoarece a concluzionat că LAUSD a renunțat în mod voluntar la cerința de vaccinare obligatorie.

Imunitatea naturală este superioară protecției induse de vaccinuri

Deși pașapoartele de vaccinare sunt imorale și neconstituționale în sine, știința medicală demonstrează, la rândul ei, că acestea sunt inutile și iraționale. După cum scria Daniel Horowitz într-un articol din 25 august publicat în „The Blaze”, există cel puțin 15 studii care arată că imunitatea naturală rezultată în urma unei infectări anterioare este mai puternică și mai durabilă decât cea obținută prin injecția COVID. Iată ce spunea Horowitz:

„Dezbaterea privind vaccinarea forțată cu un vaccin cu o eficacitate din ce în ce mai scăzută atinge apogeul chiar în momentul în care ar trebui să fie irelevantă pentru o mulțime de oameni. Printre mesajele cele mai frauduloase ale campaniei de înșelare a CDC se numără și acela prin care se impune vaccinarea persoanelor infectate anterior, care au un grad mai mare de protecție împotriva tuturor versiunilor virusului decât persoanele care au făcut oricare dintre vaccinuri.

Este timpul să lămurim o dată pentru totdeauna că imunitatea naturală la SARS-CoV-2 este mai largă, mai durabilă și mai rezistentă decât cea oferită de oricare dintre vaccinurile existente pe piață în prezent. Politicile noastre trebuie să reflecte această realitate.”

Este mai sigur să stai în preajma unei persoane cu imunitate naturală

De vreme ce „vaccinurile” Covid nu previn infectarea sau răspândirea virusului, iar persoanele vaccinate împotriva Covid-19 au aceeași încărcătură virală atunci când sunt simptomatice ca și persoanele nevaccinate, argumentul conform căruia pașapoartele de vaccinare vor identifica și separa persoanele considerate a fi o „amenințare pentru sănătatea publică” de cele în preajma cărora „se poate sta în siguranță” pur și simplu se prăbușește.

După cum a remarcat Horowitz, orice persoană capabilă să gândească rațional înțelege că este „exponențial mai sigur” să stai în preajma unei persoane cu imunitate naturală dobândită în urma unei infectări anterioare decât a unei persoane „care a fost vaccinată, dar nu a fost infectată anterior”.

În ceea ce privește persoanele nevaccinate care nu au imunitate naturală în urma unei infectări anterioare, ei bine, condiția lor nu reprezintă un risc sporit pentru nimeni în afară de ele însele. Dimpotrivă, din moment ce „vaccinul” Covid nu poate preveni infectarea sau transmiterea și promite doar să reducă riscul de îmbolnăvire gravă, singurul care poate beneficia de „vaccin” este cel care l-a primit. Acesta nu protejează pe nimeni altcineva.

De fapt, este posibil să prezentați un risc sporit pentru ceilalți (vaccinat fiind - n.n.), deoarece, dacă simptomele dumneavoastră sunt ușoare sau inexistente, dar încărcătura virală este mare, este mai probabil să circulați liber, ca de obicei. În loc să stați acasă atunci când bănuiți că sunteți infectat și contagios, vă considerați „imunizat” și ieșiți și răspândiți virusul celorlalți, vaccinați și nevaccinați deopotrivă.

Articolul integral al Dr. Joseph Mercola poate fi citit AICI.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews