ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Răzvan Constantinescu a fost invitat vineri la emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu de la Antena3 pentru a dezbate oportunitatea restricțiilor pandemice cu dr. Adrian Marinescu. Ce este imunizarea, care este rostul restricțiilor de noapte și dacă medicii mai tratează cazuri de gripă sezonieră - sunt câteva întrebări la care infecționistul de la „Matei Balș” nu a știut sau nu a vrut să răspundă. ActiveNews vă prezintă dezbatarea dintre cei doi și în fomat VIDEO, mai jos.

Publicistul Iulian Capsali i-a pus ulterior un „diagnostic” medicului Adrian Marinescu, apărătorul fără argumente al restricțiilor:

„MEDICII LAGĂRULUI AU ARGUMENTE


Specialistul de la Matei Balș, medicul A. Marinescu, într-un pseudo-dialog cu Răzvan Constantinescu ("Nu intru în polemică", un fel de "eu nu răspund la provocări" din vremea lui Iliescu) din cadrul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu, spune foarte calm și perfect senin că măsurile de carantinare a românilor după ora 20 în weekend se explică (sic!) prin faptul că trebuie restrânsă interacțiunea socială a tinerilor.

Nu vă supărați, dacă ăsta e răspuns de expert, că ții TOATĂ POPULAȚIA ROMÂNIEI în carantină după ora 20, că unii fac petreceri prin cluburi, înseamnă că ori ești un idiot irecuperabil, ori ești un ticălos fără limite”, a scris Iulian Capsali.
 
Pentru a se elibera de sub conducerea unor personaje de acest calibru, publicistul îi îndeamnă pe români să vină sâmbătă, la ora 13:00, în Piața Universității din Capitală, pentru că aceasta ar putea fi ultima șansă înainte de închidere:
 

„E VINERI. Sunteți la coteț deja. Dacă nici mâine românii nu ies să-și apere drepturile, atunci va trebui să vedem fiecare cum ne salvăm individual. Dacă vă place să fiți bătaia de joc a psihopaților, atunci vedem cum o rezolvăm fiecare pentru el. Dacă aveți puțină demnitate, vă aștept mâine, după ora 13, în Piața Universității!”, a subliniat Capsali.

 
Iată emisiunea la care medicul Răzvan Constantinescu l-a pus la colțul lui pe propagandistul ilegal al vaccinurilor, Adrian Marinescu, clona mai mică, ca vedetă TV de serviciu, a lui Adrian Străinu Cercel - VIDEO:

 
   

Dr. Răzvan Constantinescu acuză fabricarea dezastrului pandemic prin folosirea testelor PCR care îi depistează cu Covid pe mulți dintre pacienții care nu au simptome, îngroșându-se astfel numărul de cazuri, dar și numărul de decese „cu Covid” datorate în fapt altor afecțiuni. 

„Comunicarea provenită de la acest grup ocult numit de comunicare strategică - și îi spun „ocult” pentru că membrii lui nu ies niciodată, ei doar semnează comunicate - a fost bazată de la început pe lucruri false, menite a băga groaza în populație. În loc să ni se spună exact situația din fiecare secție de ATI - cum eu cre încă din luna iunie, pentru că aia dă dimensiunea exactă a dezastrului eventual provocat de o epidemie -, ni s-a spus în fiecare zi un număr de infectări, care n-are absolut nicio relevanță, mai ales că este obținut printr-un test neconcludent. Sunt pacienți care oricum ar fi fost în ATI și au și un test PCR pozitiv. Mie să mi se spună așa: Arad, am 40 de paturi de ATI, sunt ocupate 38, dintre aceștia, cu Covid sunt 30, simptome de Covid n-are decât unu”. 

Dr. Răzvan Constantinescu a spus că restricțiile de circulație nu ajută la nimic, ajungându-se la o restrângere nejustificată a drepturilor cetățenești. El a făcut și o profeție despre când se va încheia cu toate acestea: 

„După cum merg lucrurile, această situație nu se va încheia niciodată, decât dacă cei care au inițiat-o, care au exagerat-o, care au impus-o mass-mediei de peste tot de pe glob, specialiști, informaticieni ș.a.m.d. VOR CĂDEA. Și eu sunt sigur că în curând aceștia vor cădea”, a explicat dr. Răzvan Constantinescu despre când ar putea fi depășită pandemia, niciodată declarată în România. 

Cu o zi în urmă, la emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena3 fuseseră invitați publicistul Iulian Capsali și doctorița Adina Alberts. Aceasta din urmă a luat parte la o dezbatere pro și contra vaccinare, în cadrul căreia a arătat „beneficiile” vaccinării: nu cunoaștem reacțiile adverse pe termen lung, cei care se vaccinează sunt cu toții cobai în cadrul unui studiu, vaccinurile fiind experimentale până în 2023.

 

Publicistul Iulian Capsali a vorbit, la rândul său, despre mișcarea de protest pentru Libertate și împotriva restricțiilor excesive. „Este o revoluție a tinerilor, ca în 1989”, a spus el. „Sunt oameni care au ieșit pentru prima oară. Sunt proteste în peste 70 de localități și suntem considerați teroriști de d-l Cîțu”.

Acesta a adăugat că nu vaccinarea este soluția pentru depășirea pandemiei, ci o imunizare de masă, prin întărirea sistemului imunitar și dobândirea imunității naturale de aceia care trec prin boală.

 „Mulțumesc mult pentru mesajele de încurajare primite în urma emisiunii de aseară.


Ca să ieșim din spectrul MORȚII SOCIALE aduse de această „pandemie” în care mortalitatea este de sub 1% (la tineri sub 40 de ani este de 0,1%), care duce la depresie (în Japonia au fost mai multe sinucideri anul trecut decât morți de covid) și la distrugerea economiei, implicit la sărăcie, trebuie să ieșim din spectrul FRICII.

Cine a trăit în comunism, cine a citit distopia „1984” a lui Orwell, știe că baza totalitarismului este FRICA, prin care se realizează SUPUNEREA.

Iar guvernele marionetă și toți acoperiții din presă care pun umărul la menținerea spaimelor aduse de boală știu că, odată ce lumea se trezește și descoperă că „regele e gol”, șandramaua totalitară cade”, a scris Iulian Capsali pe Facebook după emisiune.

 O altă prezență pe temă a avut medicul Constantinescu la RTV. O puteți urmări aici: