ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Răzvan Constantinescu, suspendat de UMF Iași din cauză că a contestat reglementările excesive privind vaccinarea sau testarea profesorilor și studenților, și-a povestit noua situație în emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu de la România TV.

„Autonomia universitară trebuie să fie în limita legii. Sunt lucruri extrem de clare și eu le voi demonstra în instanță. Nu că sunt hotărât, eu sunt obligat, eu nu am ieșire din situația asta, eu trebuie să merg înainte neabătut. Eu în fiecare zi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a născut la timpul potrivit pentru a vedea acest spectacol magnific al cernerii de caractere. Vreau să vă spun că sunt optimist și cred că ne vom lumina foarte curând, dar această vindecare a societății nu poate veni dacă nu suntem supuși chinurilor maxime. Nu se poate altfel, este consemnat și în Sfânta Scriptură și este absolut logic: până nu vor vedea oamenii toată mizeria, absolut toată, nu ne vo putea curăța!”, i-a mărturisit dr. Răzvan Constantinescu jurnalistului Victor Ciutacu. 

Filmarea live este retransmisă pe Facebook de Legitimă Apărare și preluată de ActiveNews:

După intervenția de la România TV, dr. Răzvan Constantinescu a vorbit și într-o emisiune de la Antena3: