ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, consideră că a făcut o greșeală vaccinându-se cu serul ARNm de la ModeRNA, după ce a fost infectat cu noul coronavirus și a trecut prin boală în februarie 2020. A doua mare greșeală pe care o regretă este că a susținut, inclusiv prin donații, campania lui Joe Biden.

Într-o serie de postări pe Twitter de sâmbăta trecută, Dr. Malone le-a spus celor peste 300.000 de fani ai săi că decizia sa de a se pronunța împotriva actualelor „vaccinuri” Covid nu a fost motivată politic, ci mai degrabă de educația sa, potrivit publicației Rifnote.

„În atenția celor care cred că postez din cauza prejudecăților mele politice. Vă dau de știre - este datorită educației mele. Am fost învățat să nu mint. Și m-am săturat de minciuni, denaturări, confuzie, cenzură și verificarea imbecilă a faptelor (fact checking). Ba chiar am donat pentru campania lui Biden”, a scris el pe Twitter.

Dr. Malone a mai spus că a făcut o greșeală când s-a vaccinat cu serul pe bază de ARNm de la ModeRNA în februarie 2020, după ce a fusese infectat cu virusul SARS‑CoV‑2: 

„Și nu sunt singurul care a făcut o greșeală - pe care o regret în acest caz. Sunt convins că mai sunt mulți alții. Cu toții facem greșeli, inclusiv eu. Nu ar fi trebuit să fac vaccinul ModeRNA după ce am fost infectat la sfârșitul lunii februarie 2020. Aceasta a fost, de asemenea, o greșeală”, a mai declarat inventatorul ARN-ului mesager pe Twitter.

După cum ActiveNews a informat în articolele precedente, s-a constatat că cei care trec prin boală și o înving beneficiază de o imunitate mult mai puternică și mai longevivă decât cea pretins indusă de vaccinuri.