ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pe 5 august 2021, am avertizat împotriva politicii de vaccinare universală forțată a regimului Biden, iar Facebook ne-a cenzurat imediat. Acum, directorul Organizației Mondiale a Sănătății pledează pentru ca guvernele lumii să renunțe la nebunia infinitelor doze de rapel, avertizând - așa cum am făcut-o și noi - asupra posibilității unor mutații mai „virulente” și mai „puternice”. Ne întrebăm dacă Facebook îl va cenzura.”, scriu Dr. Robert Malone și Peter Navarro într-o opinie-analiză publicată pe site-ul The Washington Times, din care extragem mai jos ideile cele mai importante.

 
Dacă avem dreptate - și avem de partea noastră știința, faptele și dovezile - sunt în joc mai mult decât drepturile prevăzute în Primul Amendament. Milioane de vieți - poate chiar rasa umană însăși - atârnă în balanță. [...]

Așa cum se reflectă în preocupările OMS, știința demonstrează că, cu cât se vaccinează mai mult, cu atât este mai probabil să apară mutații rezistente la vaccin. Prin urmare, cu atât este mai probabil ca cei care au fost vaccinați să cadă pradă mutațiilor. Altfel spus, reducerea la minimum a numărului de persoane vaccinate este cea mai bună modalitate de a-i proteja pe cei mai vulnerabili.

Acest principiu simplu al virusologiei este cel pe care cenzorii de pe Facebook nu reușesc să îl înțeleagă. Ei susțin că mutațiile vor apărea indiferent dacă virusul întâlnește anticorpi generați de vaccinuri sau anticorpi generați de persoanele infectate anterior. Dar iată care este diferența esențială: Mutațiile care se dezvoltă atunci când virusul întâlnește persoane vaccinate vor fi mult mai bine înarmate pentru a învinge vaccinul decât mutațiile care, în caz contrar, se dezvoltă de la mult mai diversele proteine virale „wild-spike” și alte proteine virale. Așadar, cu cât se vaccinează mai multe persoane, cu atât apar mai multe mutații rezistente la vaccin și, în „cursa înarmării” cu vaccinuri, crește, direct proporțional, nevoia de doze de rapel din ce în ce mai puternice. 

Dovezi științifice solide ne arată, de asemenea, că vaccinarea universală este o nebunie, deoarece impune riscuri inutile unei fracțiuni importante a populației noastre - gândiți-vă la copii, la tineri, la cei sănătoși și la cei care au fost infectați anterior și au dezvoltat un răspuns imunitar protector mai robust, mai divers și de lungă durată. Datele recente din Israel oferă și mai mult sprijin acestei argumentări.

Trebuie să fim sinceri aici - pentru că regimul Biden nu a fost. Fiecare dintre principalele vaccinuri poate provoca o gamă largă de efecte secundare grave - sau poate ucide direct oameni. Cu toate acestea, sistemul FDA de monitorizare a acestor „evenimente adverse” pare să subestimeze dramatic astfel de evenimente.

În schimb, sistemul mult mai exact al Uniunii Europene oferă statistici alarmante: Până la 31 iulie 2021, baza de date Eudravigilance10 a înregistrat 20.625 de decese și 1.960.606 vătămări. 

Vizibila problemă de durabilitate a (efectului - n.n.) suitei noastre actuale de vaccinuri este la fel de alarmantă. Datele recente indică necesitatea unor doze suplimentare de vaccin la fiecare patru-șase luni. Aceasta este, de fapt, o versiune medicală a ruletei rusești, în care riscul mic al unei singure injecții se transformă într-un risc mult mai mare în cazul injecțiilor multiple.  Deci, de ce să-i expunem la vaccinare pe cei care prezintă un risc scăzut de îmbolnăvire - în special pe copiii noștri?

Dovezi științifice solide ne mai informează că este probabil mult mai puțin riscant să tratăm persoanele din categoria celor cu risc scăzut cu terapii variind de la hidroxiclorochină și ivermectină la apixaban, steroizi antiinflamatori, vitamina D și zinc. Știm acum, prin acumularea de date, că aceste terapii pot reduce semnificativ simptomele, durata spitalizării și rata mortalității.

De exemplu, o meta-analiză a peste 300 de studii despre hidroxiclorochină, la care au participat peste 4.000 de oameni de știință din întreaga lume și aproape 400.000 de pacienți infectați, indică o ameliorare generală de 66%. Studiile privind mortalitatea la începutul tratamentului estimează o reducere medie - și uimitoare - de 75% a numărului de decese.

În ciuda acestor date copleșitoare, se pare că există un efort coordonat de birocrația federală condusă de Fauci, care lucrează în tandem cu Big Pharma și lanțuri precum CVS și Walgreens de a suprima distribuția unei game largi de produse terapeutice pe care medicii din întreaga lume le folosesc pentru a ține cu succes pacienții departe de spital printr-un tratament timpuriu. În multe cazuri, pacienții pur și simplu nu își pot obține rețetele.

Faptul că Facebook - care cere acum ca toți angajații săi să fie vaccinați - să se interpună în această dezbatere ridică nu doar îngijorări, ci și un pericol de moarte. Reiterăm că nu suntem anti-vacciniști. Unul dintre noi (Malone) a fost propus pentru Premiul Nobel pentru activitatea sa de pionierat în domeniul vaccinurilor cu ARNm. Celălalt a jucat un rol-cheie în demararea Operațiunii WARP Speed (programul dedicat găsirii unui vaccin anti-Covid-19 înainte de sfârșitul anului 2020). 

Noi nu ne exercităm doar drepturile în temeiul Primului Amendament. Facem acest lucru plecând de la una dintre cele mai solide baze științifice și de date imaginabile. Ignorați-ne - sau cenzurați-ne - la risc pentru întreaga lume.